L'Associació d'Ucraïnesos celebren l'Aniversari de la independència d'Ucraïna

La nova associació d'ucraïnesos, amb seu a Platja d'Aro, ha celebrat al municipi el 31è aniversari de la independència d'Ucraïna. L'associació neix de la solidaritat, i busca recaptar fons que seran destinats a l'obtenció dels materials necessaris per als hospitals del país.


El 31è aniversari de la Independència d'Ucraïna va ser la setmana passada, si bé a Platja d'Aro el van celebrar aquest dissabte, amb l'objectiu de reivindicar la independència del país. Aquest aniversari ha coincidit amb la data en que fa sis mesos de l'esclat de l'actual guerra. 

La programació de la celebració es va basar, en primer lloc, un un petit mercat. L'Associació d'Ucraïnesos Costa Brava va preparar diversos souvenirs temàtics per vendre i d'aquesta manera recaptar fons, els quals aniran destinats a ajudar i millorar les condicions dels hospitals d'Ucraïna que ofereixen els seus serveis les 24 hores del dia als afectats de la guerra. 

D'altra banda, aquesta fira caritativa també tenia com a objectiu dirigir-se al públic infantil, ja que a partir d'uns tallers preparats,  els més petits han pogut experimentar les activitats que es fan i són més representatives a Ucraïna.

Una de les finalitats de la reunió era també el fet de recordar i no oblidar el dia de la independència d'Ucraïna, un dia que apunten que ha de servir com un dia d'unificació.

El projecte solidari busca el màxim ressò i crear pels propers aniversaris una comunitat molt més gran disposada a contribuir i aportar el màxim possible. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat