Una seixantena de colles i 3.500 participants a la rua de Calonge

Última i concorreguda rua de Carnaval al Baix Empordà. Calonge va tancar la festa fins l'any que ve amb una rua molt colorida i participativa i és que enguany s'ha arribat a les 3.500 persones consolidant-se com un dels carnavals importants de la Costa Brava Centre.

La colla Xulivert, Carnestoltes col·lectiu d'enguany, van obrir foc amb la seva espectacular disfressa de caseta de nines que mostraven orgulloses en el que ha estat una de les vestimentes més impactants d'aquest 2019

Darrere les Xulivert ni més ni menys que una seixantena de colles, vuit més que l'any passat. De Calonge i Sant Antoni, fent d'amfitriones, però també de Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro, Palamós, La Bisbal o Santa Cristina d'Aro.

La rua va sortir del pàrquing del Mas Barceló a les quatre de la tarda i va enfilar fins la Plaça de la Concòrdia per l'Avinguda Sant Jordi sota una pluja de confeti que els espectadors rebien amb resignació carnavalesca.

El Carnaval de Calonge tindrà el seu darrer acte dimarts amb el tradicional enterrament de la sardina a la plaça del Castell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat