El més venut pels comiats de solters i la manera d'organitzar-los, ha canviat

Les colles que venen a celebrar els comiats ja opten per organitzar-se ells les vestimentes o caracteritzacions que porten. Abans, anaven als coneguts com a Sex Shops. Tot i que els típics accessoris encara es venen. És per això que, les novetats de l'ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana de Platja d'Aro, no els acaba d'afectar i creuen que les vendes aniran com sempre.

La manera d'organitzar els comiats de solter i soltera ha canviat. Abans, es contractaven lots de celebració perquè vingués tot organitzat. Ara, la tendència ha canviat. Ho hem preguntat a Platja d'Aro, població on encara canviarà més tot plegat, ja que s'han prohibit segons quines vestimentes.

Tot i que a les botigues de productes sexuals de la zona, no els afecta gaire, pel fet que ja fa temps que les vendes d'aquests productes ja tenen tendència a ser de coses més genèriques.

Com déiem, les colles que venen a celebrar els comiats ja opten per organitzar-se ells les vestimentes o caracteritzacions que porten. Abans, anaven als coneguts com a Sex Shops.

Sí que hi ha coses típiques que continuen venent, com els xiulets en forma de genitals, bandes amb títols i adjectius, entre d'altres. Però ja no tant com abans.

En conclusió, els comiats de solter i soltera cada cop són més creatius. Opten per fer disfresses conjuntes com la d'equipacions que vam trobar-nos aquest cap de setmana a Platja d'Aro. Això sí, qualsevol element sexualitzat, l'hauran de guardar a partir del dia de Sant Joan, quan entrin en vigor les novetats de l'ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana del municipi baix-empordanès.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat