El veí afectat pel club cannàbic afirma que no buscava el tancament del local

INTERVÉ: Manel Pons, veí afectat

El veí del club cannàbic 'María y Juana' clausurat el passat març a Sant Feliu de Guíxols que va fer arribar una queixa a l'Ajuntament dona la seva versió dels fets. Afirma que ell no va demanar que es clausurés el local, sinó que simplement volia que es complissin les normatives, arran de les filtracions de fums de marihuana que entraven al seu pis, on viu amb la seva parella i la seva filla de pocs mesos. 

Lamenta que hagi quedat com el causant del tancament i se sent, en part, víctima d'un conflicte entre l'Ajuntament i el club de fumadors. Considera que hi va haver un dèficit de seguiment de les normatives per part de les autoritats i que va haver d'impulsar una inspecció. A partir d'aquí van fer tancar el local i els van tallar els subministraments. 

Degut a que es va fer pública la problemàtica a les xarxes socials, el veí afectat denuncia que algun soci del club enfadat va causar-li desperfectes al cotxe

Per tot això els veïns ara ja no en tenen prou amb el tancament provisional de l'espai per a un possible reacondicionament. Volen que si 'María y Juana' recupera l'activitat ho faci en un altre punt, sigui a Sant Feliu o a fora de la ciutat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat