La Fundació Humana recull 142.000 peces de roba al Baix Empordà

Intervé: Joan Carles Montes, Departament de Comunicació de la Fundació Humana

Gràcies a la idea de donar una segona vida a la roba que ja no s'utilitza, la Fundació Humana ha estat capaç de recollir 142.000 peces de roba al Baix Empordà durant el primer semestre de l'any, el que representa un pes total de 68 tones de tèxtil. La Fundació col·loca contenidors verds en llocs de fàcil accés per facilitar que la gent dipositi la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no tenen un us, però que encara estan en bon estat. 

Humana comparteix objectius socials i ecològics. D'una banda, la Fundació pretén generar llocs de treball inclusius, estables i de qualitat per als treballadors de la pròpia fundació, així com per les persones del tercer món. A més, després   de tres dècades d'activitat, la Fundació assegura haver destinat més de 30 milions d'euros per a iniciatives socials. 

D'altra banda, Humana posa de manifest els beneficis ambientals de les seves accions. Segons les dades de l'organització, les 68 tones recollides al Baix Empordà han suposat un estalvi de 218 tones de CO2 a l'atmosfera. 

Les poblacions que més han contribuït a la recuperació del tèxtil han estat Palamós, amb 18 tones, Sant Feliu de Guíxols, amb 16 i Calonge, amb 8. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat