L'Escola d'Adults de Sant Feliu de Guíxols celebra el seu 45è aniversari

L'Escola d'Adults de Sant Feliu de Guíxols celebra el seu 45è aniversari amb un ventall d'activitats repartides en diferents dies. El centre aprofita l'aniversari també, per recordar els seus valors que sempre intenten fomentar, com l'autonomia, la integritat, la igualtat, el respecte a un mateix i als altres i la cultura de l’esforç, entre d'altres.

L'Escola d'Adults de Sant Feliu de Guíxols està d'aniversari, i és que aquest 2023, fa 45 anys que va néixer, i actualment, ja són prop de 600 alumnes els quals hi assisteixen. I per aquest motiu, l'Escola ha trobat una manera molt especial de celebrar-ho.

Així, el ventall d’edats dels alumnes és tan ampli com les procedències i va des dels 18 anys, o 16 si compleixen els requisits establerts, fins a quasi 80. I les motivacions personals també són molt diverses, com per exemple la superació d’una prova d’accés, l'obtenció de titulació, l'alfabetització, la inserció social, la promoció personal i professional, el fracàs escolar o el lleure.

Amb tot, doncs, l'Escola celebra que duu quasi la meitat d'un segle impartint diferents principis psicopedagògics que inspiren a la tasca docent, com l'educació emocional, l'atenció a la diversitat, l'atenció a la individualitat, la qualitat acadèmica, el treball personal i en grup, la normalització, l'educació no sexista i l'educació participativa i oberta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat