La gelateria Badiani de Palamós ha regalat gelat per a gossos

Palamós

Data: 27/08/2023

Dissabte va ser el Dia Internacional del Gos. És per això que la cadena de gelats Badiani va servir el Dog gelato, un gelat especial per a gossos que contenia un 96% menys de lactosa que els gelats normals. Durant dissabte, qui volgués un gelat pel seu gos només s'havia d'acostar a un dels establiments i comprar un gelat normal. A Palamós hi ha una gelateria Badiani, motiu pel qual es podien veure gossos menjant gelat d'una terrina.

Diuen que el gos és el millor amic de l'home. És per això que aquest dissabte, amb motiu del Dia Internacional del Gos, la gelateria Badiani ha regalat un gelat apte per a aquests animals. Amb el nom de Dog Gelato, aquest tipus de gelat es diferencia de la resta de gustos que venen a la gelateria, ja que conté un 96% menys de lactosa. La fructuosa és la que manté el gust dolç del producte.

Un dels establiments de la cadena es troba a Palamós. Des de la gelateria expliquen que la iniciativa vol fer que els gossos també puguin gaudir del gelat, un dels menjars que vé més de gust durant els mesos d'estiu. La iniciativa ha atret a molts ciutadans amb mascotes que s'han sentit cridats per l'oferta i s'han deixat caure per la gelateria durant matí i tarda.

El Dog Gelato es regalava amb la compra d'un gelat normal. És per això que al Carrer Major palamosí, s'han pogut veure diferents gossos menjant gelat d'una terrina.

Una gelateria Badiani que ha fet un balanç positiu de la jornada. A més, aquest ha estat el primer any de l'establiment a Palamós i, una setmana abans d'acabar el mes, ja fan un balanç positiu de la temporada estiuenca.

Un Dog Gelato que també s'ha servit als diferents establiments Badiani de Catalunya i que falta veure si es continua oferint d'ara endavant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat