El Club Dojo de Sant Feliu de Guíxols celebra el seminari internacional de karate

INTERVÉ: Josep Oriol Perramon Maura, Club Dojo Kárate Sant Feliui

Aquest cap de setmana el Club Dojo de kárate ha celebrat el seminari internacional al pavelló municipal de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols. En un principi l'esdeveniment constava de dues jornades completes d'entrenament de Kárate Shitoryu a escala internacional. Era el primer any que ho havien organitzat i s'han vist obligats a modificar-ho per tal de poder-lo tirar endavant. Una de les adaptacions, per exemple, ha estat que el mestre de kárate, al ser del Canadà, ha donat la classe de manera virtual a través d'una gran pantalla col·locada dins del pavelló.

Des del Club Dojo tenien grans expectatives de l'esdeveniment, ja que hi havia molts interessats i ja tenien reserves de diversos països. Finalment el seminari ha estat aquest dissabte 11 de juliol i ha constat d'una sola tarda. A l'esdeveniment ha arribat molta menys gent de l'esperada. En total han estat 24 persones, la major part d'elles catalanes i del sud de França.

Malgrat la reducció de jornades i de participants, des de l'organització estan satisfets d'haver seguit endavant i amb moltes ganes que l'any vinent es puguin celebrar com esperaven. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat