La Guàrdia Civil deté a Platja d'Aro un home acusat de ser un perillós narcotraficant

La Guàrdia Civil deté a Platja d'Aro un home acusat de ser un perillós narcotraficant
La Guàrdia Civil ha detingut un home a Platja d'Aro acusat de ser un perillós narcotraficants que es dedicaria al tràfic d'haixix entre l'Estat Espanyol i Rússia. Els fets, que han trascendit avui, van passar el 16 d'agost a la vivenda on residia de forma desaparcebuda amb la seva família.

A través de les autoritats russes la Guàrdia Civil va saber que l'acusat, un ciutadà lituà de 48 anys, es podria estar amagant a Platja d'Aro i va començar una operació anomenada 'Coberto'.  Es van analitzar dades de diferents ciutadans lituans residents a la zona i es va sospitar d'un invididu que vivia amb la seva dona i fills i feia aparentment vida normal.

El 16 d'agost pels volts de les 9 del matí, agents del cos van reduir i detenir l'invididu quan sortia de casa seva. L'home es va identificar amb documentació a nom d'un ciutadà lituà de 48 anys. Els agents van poder constatar que era la seva documentació real i el nom que constava era el de la persona reclamada per Rússia.

Segons les autoritats russes és el capo d'una màfia que operava a la zona de Sant Petesburg i que hauria enviat més de 260 kilos de droga a Rússia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat