Més de 1.000 corredors participen a la Cursa Solidària de Sant Antoni de Calonge

Intervé: Salvador Miquel, regidor d'Esports

Sant Antoni de Calonge ha acollit la 7a edició de la Jornada Esportiva Solidària amb l'objectiu de recaptar fons per investigar la cura de l'Atàxia de Friedreich, una malaltia poc comuna que té una veïna del municipi. Els diners es recaptaran a través de les inscripcions i aniran destinats a la Fundació Stop-FA.

La jornada esportiva ha començat amb la travessa de natació de dos quilòmetres i ha continuat amb dues classes de spining a càrrec de Melcior Mauri a la plaça Catalunya. A la tarda s'ha disputat la tradicional milla urbana, que ha arribat a la seva 24 a edició i s'ha dividit en diferents categories en què han participat corredors des dels 6 anys fins a la categoria de més de 65.

El nombre de participants de la carrera ha estat molt elevat amb fins a 1.100 persones entre totes les edats i modalitats. Aquest any s'ha inclòs una nova cursa anomenada Milla Beer. 

La jornada ha acabat una caminada nocturna itinerant de 8km per Sant Antoni que ha començat a les 9 del vespre i deu minuts més tard ha fet el tret de sortida la Night Run, una competició de cinc quilòmetres que es fa al Passeig de Sant Antoni. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat