El primer premi del Sorteig de Primavera ja té guanyador

Carles Turró i la seva família han estat els guanyadors del primer premi del Sorteig de Primavera que celebra el municipi de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró. Es tracta d'un cotxe híbrid de la marca Fiat, que durant el Sorteig de Nadal no es va poder arribar a entregar per un incompliment de bases de l'anterior guanyador.

Aquesta setmana s'ha entregat el primer premi del Sorteig de Primavera que celebra el municipi de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.

Es tracta d'un cotxe híbrid de la marca Fiat, que a l'últim Sorteig de Nadal, en què es van entregar també una tauleta tàctil com a segon premi i una càmera fotogràfica com a tercer, resulta que aquest primer premi, que era el més esperat, va quedar desert per l'incompliment de les bases del participant que va resultar guanyador.

Ara, gràcies a l'èxit de participació i la bona rebuda que ha obtingut el primer Sorteig de Primavera, la intenció és tornar a celebrar-ho l'any vinent per acabar convertint-ho també, en tradició.

Es tracta d'una iniciativa d'Aro Impulsa, la Unitat de Promoció Econòmica, el suport de l'Associació d'Empresaris del municipi i una vuitantena d'establiments, que amb aquesta acció tenen com a objectiu promoure la dinamització comercial del municipi durant la primavera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat