Dia Mundial de la Menopausa amb la farmàcia Emi Sallés de Sant Feliu de Guíxols

Hem anat fins a la farmàcia Emi Sallés, les quals col·laboren amb nosaltres quan tenim algun dubte sobre el tractament de segons quins símptomes. Avui, en motiu del Dia Mundial de la Menopausa, aquella etapa de la vida de la dona que no és tan i tan coneguda per tothom, hem volgut conversar amb l'equip d'Emi Sallés per donar veu a la menopausa i conèixer més sobre ella.

Es tracta d'una etapa del cicle de vida de la dona de la qual no es parla habitualment, però, amb la intenció de parlar-ne obertament pel seu dia mundial, ens acostem a la farmàcia Emi Sallés de Sant Feliu de Guíxols. Allà ens parlen dels símptomes més comuns quan arriba la menopausa a la vida d'una dona i en quins casos anar a la farmàcia o al metge.

Un dels punts que han volgut destacar l'Emi i la Sonia, és sobre aquells símptomes que no els veiem o que es noten menys i que són molt més importants. Perquè poden no relacionar-se amb la menopausa i estan alertant al cos de la dona d'aquesta etapa.

Com a conclusió, la menopausa és una nova etapa de la vida de la qual s'ha de parlar amb normalitat i sense tabús, deixant-nos aconsellar pels professionals i afrontar-la amb bona actitud.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat