El carnaval desplega un dispositiu policial per garantir la seguretat

L'Àrea Bàsica dels Mossos d'Esquadra de Sant Feliu de Guíxols ja té a punt el dispositiu especial que desplega durant el carnaval. El fet que milers de persones surtin al carrer per gaudir del carnestoltes fa que Mossos d'Esquadra i la Policia Local dels diferents municipis despleguin més efectius per garantir la seguretat i facilitar la mobilitat durant les rues carnavalesques.

Tot i la gran quantitat de gent tant desfilant com d'espectadors, les pèrdues de bosses de mà i carteres, així com petits furts i algun menor extraviat són les incidències més habituals durant les desfilades de carrosses i comparses. 

La gestió del trànsit que lideren les Policies Locals esdevé l'altra gran pilar del dispositiu policial, un augment dels agents per controlar els possibles problemes de mobilitat i les incidències que se'n derivin.

Durant aquest carnaval es manté, tal i com en les darreres edicions, el nivell 4 d'alerta antiterrorista. Es tracta del segon nivell més alt que es va establir el juny del 2015 i que no s'ha canviat des de llavors. Tot i que els Mossos d'Esquadra asseguren que no hi ha cap indici que pugui fer sospitar d'estar en perill directe, el nivell establert obliga a prendre mesures que són visibles pel ciutadà.

Comença doncs el compte enrere del carnaval que suposa un gran desplegament dels cossos de seguretat però que esdevé una festa familiar i tranquila en la que les situacions conflictives no són les predominants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat