El robatori d'una canonada va ser el motiu de la fuita de gas de dilluns a Sant Feliu

IMATGES: Pere Carreras

Dilluns al mati es van desallotjar més de 260 persones entre alumnes, professorat i treballadors de l'escola Cor de Maria de Sant Feliu de Guíxols i alguns veïns del carrer Sant Domènech per una fuita de gas en un habitatge. Segons informa El Punt Avui el motiu de la fuita va ser pel robatori de la canonada de gas.  El propietari de l’immoble de tres plantes on es va produir el robatori ha explicat al diari que els lladres es van emportar la canonada de coure de l’entrada, que passa pel menjador, fet que va provocar la fuita. 

Els Bombers de la Generalitat rebien l'avís a les 10:28 on s'alertava d'una olor molt forta de gas. Fins a l'escola Cor de Maria s'hi van desplaçat 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat que van comprovar primer que la fuita no vingués del centre educatiu. Descartada aquesta opció van fer mesuraments en un solar que també van donar negatiu i finalment van trobar la fuita de gas als baixos d'un habitatge de planta baixa i dos pisos al carrer Sant Domènech número 76. Tècnics de la companyia de gas van tancar l'escomesa i des dels Bombers van accedit per la finestra a l'habitatge, on no hi havia ningú, per poder ventilar.

Com a mesura de prevenció es van desallotjar 262 alumnes i professors de l'escola, molt propera a l'habitatge afectat per la fuita. Els alumnes i els professors van desplaçar-se dos carrers i a les 12h del migdia se'ls informava que podien tornar a les aules.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat