La platja de Pere Grau pot convertir-se en un espai d'accés per a gossos durant tot l'any

Palamós

Data: 19/03/2021

Que els animals de companyia puguin accedir durant tot l'any a la platja de Pere Grau de Palamós. Aquesta és la nova iniciativa de l'Àrea de Medi Ambient del consistori, que la comissió municipal de seguiment de l’Ordenança de protecció, control i tinença d’animals, ha valorat positivament. 

Aquesta comissió està formada per representants de totes les formacions polítiques del consistori, tècnics municipals, responsables de les entitats animalistes Apad, Procat i Rodamón; membres del Consell Escolar Municipal, de Fecotur, així com el síndic municipal de greuges.

La necessitat de poder destinar un espai de platja i durant tot l’any per als animals de companyia, ha estat també petició reiterada per una part de la ciutadania local.

Pere Grau és una petita platja del municipi amb un espai acotat que la fa idònia per tal que els animals que en facin ús puguin anar-hi deslligats, gaudint de l’àmbit sense el perill que surtin d’aquesta àrea. 

De fet, des de l’octubre de l’any 2018 Palamós ja compta amb una zona litoral específica per a animals de companyia ubicada a la platja Gran de Palamós, i que en aquest cas s'habilita temporalment cada any, entre l'1 de novembre i el 15 de març.

A banda també compta amb zones d’esbarjo exclusives, que es troben ubicades en aquest cas en parcs.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Carmenfa 35 dies
M'encanta que anuncieu la cala Pere Grau sense mostrar-la. Jajajajaja
Mostreu gossos disfrutant de la platja gran, cosa que es pot qualificar de publicitat enganyosa... entenc que el consistori no vulgui publicitar les imatges reals de Pere Grau, doncs és una pedrera-avocador on animals i persones s'hi poden fer molt mal.


Més articles de Societat