Palamós mantindrà tancada la cala Corbs mentre hi hagi risc de despreniments

Palamós

Data: 25/07/2019

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós

Tècnics de l'Ajuntament de Palamós han valorat aquest matí que encara hi ha risc de despreniments en el penya-segat d'on ahir van caure unes pedres que varen ferir una persona, i per prevenció, es mantindrà la prohibició d'accés a la cala.

L'Ajuntament de Palamós traslladarà aquesta situació de risc a l'administració de Costes de l'Estat, amb competències en aquest àmbit litoral, per tal que determinin quines actuacions cal fer.

En els accessos a aquesta cala i a la resta de zones amb espai de bany d'aquesta franja del litoral palamosí, diversos cartells indiquen, durant tot
l'any, la possibilitat que es puguin produir despreniments. El penya-segat on ahir es va produir el despreniment està situat sobre un racó de la cala on només es pot accedir passant per l'aigua. Malgrat això tot l'àmbit de la cala es mantindrà tancat mentre hi hagi situació de perill. El despreniment d'ahir va ferir un home de 50 anys de nacionalitat holandesa.

Els fets van passar al voltant de les 15h, quan aquesta persona acompanyada de la seva família, estava a la platja d'aquesta cala. Per causes que es desconeixen una pedra es va desprendre de la paret de roca i el va colpejar al cap. La Unitat Marítima de la Policia Local de Palamós va traslladarel ferit fins al port, i des d'allà una ambulància ho va fer a l'Hospital de Palamós. La persona ferida es recupera favorablement.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat