Queden reserves de sang per sis dies

Queden reserves de sang per sis dies
Intervé: Meritxell Casacuberta, Banc de Sant i Teixits - VÍDEO EN PROCÉS

Sant Feliu de Guíxols acull una donació de sang que va esgotar totes les places de cita prèvia

La necessitat de sang al sistema sanitari no es confina i també en temps de pandèmia es fa urgent  col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits.

Sant Feliu de Guíxols va acollir aquest cap de setmana una donació de sang al Pavelló Carles Nadal  que ajudarà a pal·liar la situació habitual en període vacacional d'escassetat de reserves. Si l'òptim està situat en 10 reserves per 10 dies actualment n'hi ha per 6.

En el cas de Sant Feliu de Guíxols el Banc de Sang i Teixits fa quatre campanyes de donació de sang i la darrera de l'any es sol fer a prop de nadal, quan hi ha escassetat de donacions. La pandèmia va aturar en un primer moment les donacions però a mesura que s'han activat els protocols de seguretat els i les donants habituals han tornat a col·laborar-hi .

La donació de sang es va fer amb totes les mesures de seguretat. Des de l'inici de la pandèmia el mes de març el Banc de Sang i Teixits ha hagut de canviar el seu 'modus operandi' i ara requereix cita prèvia, a més, evidentment, de la distància, mans, mascaretes al qual ens hem acostumat en aquesta pandèmia.

La propera campanya de donació es farà al voltant de Març

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat