El Dia dels Infants de Platja d'Aro reivindica els drets dels nens

INTERVÉ: Irene Ros, tècnica d'infància de Castell-Platja d'Aro

Tots els nens tenen uns drets i aquests drets s'haurien de respectar. Amb aquesta premissa Platja d'Aro va celebrar aquest dissabte la festa del Dia dels Infants, una festa lúdica, educativa i solidària per a nenes i nens fins a 12 anys i les seves famílies.

Al llarg de la tarda es van dur a terme diverses activitats al Palau d'Esports i Congressos, com una xocolatada, la visita de la mascota municipal, en Xalarí, el concert a càrrec del grup d'animació infantil El Gripau Blau, o la lectura d'un manifest per part de diversos nens amb el que es reivindicaven, precisament, els drets dels infants. Al llarg de la tarda es va posar especial èmfasi en un dret en particular: el de jugar. 

A part de totes les activitats i tallers dirigides als més petits, també es va comptar amb la presència d'una quinzena d'associacions locals i ONGs que treballen amb projectes a nivell internacional. Cada una d'elles aportava activitats i exposava quina era la seva feina. 

La data triada commemorava el 20 de novembre de l'any 1959 quan es va signar la Declaració Universal dels Drets de l’Infant; i també el 20 de novembre de 1989 data d’adopció de la Convenció dels Drets de l’Infant a l'Assemblea General de les Nacions Unides.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat