Detingut per punxar rodes a Palafrugell

Detingut per punxar rodes a Palafrugell
Palafrugell

Data: 13/12/2019

La Policia Local de Palafrugell va imputar, el passat dijous dia 12 de desembre al migdia, un veí de la població acusat d’un delictes de danys intencionats, al haver punxat les rodes d'un parell de vehicles que es trobaven ben estacionats al centre del municipi, concretament al carrer Àngel Guimerà.

Els fets, segons la Policia Local, van tenir lloc dijous al migdia, quan uns veïns va alertar de la presència d'un individu que punxava rodes de diversos vehicles aparcats. Els cotxes afectats, aparentment van acabar sent un parell en total, i gràcies a la col·laboració ciutadana i la ràpida intervenció policial no va anar a més.

L'individu va ser localitzat al cap de poca estona per uns agents de la Policia. En aquell moment ja no portava a sobre cap tipus d’objecte punxant, amb la qual hauria presumptament comès els fets. L'home, un veí de Palafrugell, se li imputa per un delicte de danys. A partir d’ara, el presumpte culpable dels danys tindrà l'obligació de comparèixer davant del jutge, quan sigui requerit.

Si hi ha algun veí més resident al carrer Àngel Guimerà, o que havia aparcat aquell dia en aquesta via i es va trobar amb les rodes punxades, es pot adreçar a la comissaria de la Policia Local per tal de denunciar els fets.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat