El Flors i Violes de Palafrugell, ajornat al setembre

Palafrugell

Data: 26/03/2020

INTERVÉ: Joan Vogas, regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell

Fer de l'arribada de la tardor una nova primavera. Aquest és el propòsit que té Palafrugell amb l'ajornament del festival Flors i Violes als dies 25, 26 i 27 de setembre davant la impossibilitat de fer-lo durant la seva data real, pels volts de l'1 de maig. L'eclèctic certamen, que uneix espais decorats, música, espectacles de carrer, gastronomia i tot tipus de disciplines artístiques arriba enguany a la seva onzena edició

La data triada encaixa perfectament entre la Diada de l'11 de setembre i el Festival de Jazz Costa Brava, que té lloc al municipi durant el mes d'octubre. A més coincideix amb el pont de la Mercè, per la qual cosa pot portar gent de Barcelona amb segona residència al municipi. A això s'hi suma que si el temps acompanya, la climatologia pot ser tan o més bona que a principis de maig. 

Tot i que no es pot parlar encara d'una programació concreta perquè s'hauran de fer alguns retocs al cartell, des de la direcció artística del Flors i Violes avancen a TV Costa Brava alguns elements. El festival arrencarà el divendres a la tarda i tindrà un espectacle inaugural a la nit a la façana de Can Bech, l'edifici de l'Ajuntament. Es recuperarà la zona dels Forns de la Bòbila com a escenari central per a les principals actuacions musicals, amb diversos noms coneguts del panorama català. A més, el diumenge a la tarda hi haurà una gran festa final carregada de sorpreses a la plaça de Can Mario. Pel que fa a la decoració d'espais s'obriran a la ciutadania, entre altres, l'edifici de l'antiga llibreira La Polèmica o un racó desconegut de la Fonda l'Estrella. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat