Les pallasses d'hospital Tirita Clown arriben a Palamós Gent Gran

Palamós

Data: 14/05/2024

Les pallasses d'hospital Tirita Clown han arribat a Palamós Gent Gran. Després de molts anys animant els passadissos i habitacions de l'hospital de Palamós, ara han fet aquest salt i també acompanyen als residents de Palamós Gent Gran. El seu pas pel centre és els dijous al matí i els residents han respost d'allò més bé a les primeres visites.

Ja fa 8 anys que les pallasses d'hospital Tirita Clown van cada setmana a l’Hospital de Palamós i acompanyen pacients i persones usuàries durant la seva estada, ja sigui a les plantes d’hospitalització, a urgències o a l'hospital de dia mèdic. La gran novetat és que d’aquest mes d’abril, a més, acompanyen també a les persones residents de Palamós Gent Gran.  Per a entrar al centre, les pallasses han canviat de personatges i també de vestuari respecte les seves intervencions a l’hospital.

Les diferències a Palamós Gent Gran respecte a l’Hospital de Palamós són significatives. Les residents viuen al centre i per tant el personal sanitari en coneix molt més la seva situació personal, les vivències viscudes i per tant també les necessitats. Això permet a Tirita Clown realitzar una actuació molt personalitzada, atenent les característiques de cadascú.

Tirita Clown visita cada dimarts de 7 a 11h a l’Hospital de Palamós i els dijous de 10 a 13h, a Palamós Gent Gran. Van iniciar la seva col·laboració amb l'Hospital de Palamós al setembre de 2015. En un principi, estaven centrades en el pacient més jove, fent només acompanyament a nens i nenes, però amb els anys i la seva bona traça han ampliat el seu públic a adults de l’Hospital i també al personal sanitari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat