Les primeres valoracions del projecte TEI arribaran a finals de trimestre

Compartir una estona de lectura en un entorn tranquil que convida a relaxar-se i gaudir de l'activitat. Aquest és un dels rols en els que participen conjuntament els alumnes de tercer i cinquè de l'escola Ardenya de Sant Feliu de Guíxols. És una de les dinàmiques que formen part del projecte de la Tutoria Entre Iguals que han començat a implantar al centre educatiu.

Des de principi d'aquest curs totes les escoles de la ciutat han fet un pas més contra la violència i l'assetjament escolar. El TEI que és com es coneix popularment consisteix en convertir elos mateixos alumnes en tutors d'alumnes més petits. Una fòrmula de la que molts centres educatius catalans estan desplegant des de fa temps i que ha demotrat que fa que sigui més fàcil detectar qualsevol tipus d'assetjament o maltractament entre els alumnes.

Tot i que tan sols fa un parell de mesos que tiren endavant aquest projecte, des de l'escola pretenen que al llarg de les properes setmanes tenir les primeres anàlisis de com està funcionant.

Aquestes dinàmiques de grup es repeteixen de manera periòdica perquè tutor i tutoritzat s'agafin confiança i esdevingui l'embrió de la lluita contra el bulling i l'assetjament a les escoles.Tots seguint el lema de Tolerància Zero perquè entenguin que qualsevol insult o agressió pot afectar el desenvolupament d'aquella persona en una etapa de creixement molt important de la seva vida. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat