El detingut pel crim i apunyalament de Bellcaire reconeix parcialment els fets

Bellcaire d'Empordà

Data: 04/04/2024

Aquest dimecres a la tarda el detingut com a sospitós de matar el seu fill de cinc anys i apunyalar la mare ha participat en la reconstrucció del crim al domicili familiar de Bellcaire d'Empordà, i ha reconegut parcialment els fets. Ha reconegut que anava armat amb una navalla, que va entrar al domicili amb les seves claus durant la matinada i que va agredir a la dona. En una primera entrada al domicili se li va llançar al damunt i, en tornar després de l'atac i trobar-la a la porta, afirma haver-la arrossegat de nou dins de la casa, haver-la colpejat la cara amb un objecte de ferro, i haver fugit.

Pel que fa al menor, el detingut exposa que l'última imatge que en té és d'ell al seu llit de caps per vall i immòbil, però fonts properes al cas indiquen que el nen tenia diverses ganivetades a la zona del pit.

D'altra banda, aquest mateix dimecres a les 19 h s'ha portat a terme un minut de silenci per condemnar els fets i donar suport a la família i amics de la víctima. S'hi han concentrat més de 300 persones, entre elles la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge. També regidors del consistori i l'alcalde del municipi, Josep Molinas, que ha fet els parlaments oficials entre llàgrimes. A banda, l'Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial i ha activat el protocol per atendre i donar suport psicològic a totes aquelles persones properes a la família que la necessitin.

Recordem, aquest crim va tenir lloc entre les 05 h i les 06 h de la matinada de dimecres al domicili familiar. El presumpte autor dels fets és el pare, que va estar localitzat i detingut sis hores més tard, caminant a tres quilòmetres del domicili, a Albons. A més se'l va trobar tacat de sang i amb una arma blanca -una navalla- que podria haver estat l'arma del crim amb què s'ha apunyalat tant al nen com a la dona, que està ingressada a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia no consta cap procediment judicial obert en el si de la parella.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat