La 7a edició de l'Oncotrail recapta més de 321 mil euros pels malalts de càncer

Palafrugell

Data: 06/10/2019

INTERVÉ: Lluís Comet, director de l'Oncotrail

La 7a Cursa Solidària Oncotrail torna a batre el seu propi rècord recaptant un total de més de 321.000 euros en la seva edició més multitudinària.

270 equips, 2.200 corredors, 500 voluntaris i 30 hores per davant per superar el repte de recórrer per relleus un total de 100 km pels paratges de mar i muntanya del Baix Empordà.

El recorregut s'iniciava a les nou en punt del matí de dissabte a Palafrugell, mateix municipi on finalitza la prova després d'haver passat pels punts de control i avituallament enguany situats a la Platja del Castell, Llafranc, el Puig Son Rich i la Platja del Racó de Begur, Pals, el Cau dels Pins de Forallac, el Poliesportiu de Calonge i Vall-llobrega.

Els primers a arribar a meta van ser el Grup Jovi, amb un temps de 9:28:41, seguits d'Oncorun Porqueres, que arribaven amb només quatre minuts de diferència. Els tercers classificats, Tocat(s) de l'ala, ho feien amb un temps de 09:53:39. La resta d'equips van anar arribant al llarg del vespre, la matinada i el matí de diumenge.

Tot i la satisfacció personal d'arribar a meta amb el temps que s'havien proposat, tots els equips coincideixen en què el que realment els omple és haver pogut fer la seva aportació per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i els seus familiars.

Durant les set edicions de l'Oncontrail celebrades fins ara, s'han recaptat un total de 1.233.851 euros, confirmant l'esdeveniment com la gran festa del trailrunning solidari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat