Comença el viatge cap a la gran final de la First Lego League

Aquest divendres els alumnes i professors de robòtica de l'escola Els Estanys de Platja d'Aro han viatjat fins a Logronyo on aquest cap de setmana competiran a la gran final de la First Lego League Hydro Dynamics. Dos equips de l'escola es van classificar a Vic i Girona per aquesta gran final que plantejava als joves el repte de proposar solucions innovadores per millorar les diferents etapes del cicle humà de l’aigua i, per tant, reduir l’impacte de les persones en el medi ambient. A més dels jocs de la taula que el robot ha de superar els equips han de presentar un projecte científic que l'exposen davant d'un jurat i han d'explicar també com han construit el seu robot. Els dos equips de l'escola Els Estanys de Platja d'Aro són rivals i presenten dos robots ben diferents.

Aquest dissabte faran dues rondes a la taula de competició i les exposicions dels projectes i diumenge una tercera ronda a la taula de competició. La millor puntuació de les 3 rondes és la que servirà per la classificació de la gran final de la lliga estatal de robòtica que organitza Lego. 

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro és qui finança els viatges d'entrenadors i alumnes a les competicions nacionals i internacionals. Ja fa 5 anys que l'escola va apostar per introduir la robòtica i des d'en fa 4 s'ha convertit en una activitat extraescolar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat