La campanya 'pelsvalents' de la Policia Local de Palafrugell recapta 12.000 euros

La campanya 'pelsvalents' de la Policia Local de Palafrugell recapta 12.000 euros
Palafrugell

Data: 18/03/2019

La campanya #pelsvalents de la Policia Local de Palafrugell ha aconseguit recollir 12.000 euros. Aquest diners es donaran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per contribuir a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, un centre pioner a Europa i un dels més grans del món.
 
Dissabte passat, 16 de març, a la tarda es va fer l’acte de cloenda d’aquesta campanya amb un concert d’havaneres solidari que va aconseguir al voltant de 1.400 euros. Al concert hi van participar Arjau, Els Cremats, L’Empordanet i Neus Mar.
 
La Policia Local de Palafrugell es va adherir a la campanya #pelsvalents a finals de l’any 2017. Durant aquest temps, l’eix principal per la recaptació de fons ha estat la venda dels ”Escuts solidaris”, de fons negre, color groc (que identifica la lluita contra el càncer) i l’etiqueta “pels valents”.


Concurs de dibuix
 
També el passat dissabte, la Policia Local de Palafrugell va lliurar els premis corresponents al Concurs de Dibuix Escolar centrat en l’educació vial, que organitza el cos policial del municipi. Enguany, més de mil alumnes de les 6 escoles del municipi van participar en aquest concurs, que arriba ja a la seva 28a edició.
 
L’acte d’entrega de premis va tenir lloc a l’espai de la Bòbila, lloc a on també s’hi van poder veure els dibuixos premiats, corresponents a educació infantil i primària de les 6 escoles del municipi que hi van participar. En el mateix espai i a la plaça de Can Mario també es van desenvolupar diverses mostres i exhibicions dels cossos de Mossos d’Esquadra, Bombers, ADF, Policia Local, etc... amb l’objectiu de mostrar situacions d’actuació quotidiana als més joves.
 
Els guanyadors de cada curs van ser: Pol Romero (P-3, Vedruna); Teodora Ana Maria Diaconesu (P-4, Sant Jordi); Salim El Bakhti (P-5, Barceló i Matas); Noa Bustos (1r primària, Sant Jordi); Mar Ribó (2n primària, Vedruna); Albert Serra (3r primària, Sant Jordi); Mauri Jiménez Santamaria (4t primària, Vedruna); Júlia Sabrià Blanco (5è primària, Sant Jordi); i Abril Jiménez Santamaria (6è primària, Vedruna).
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat