La Creu Roja de Sant Feliu-Vall d'Aro celebra el Dia del Voluntari

INTERVÉ: Jordi Roca, president de Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols-Vall d'Aro.

Al llarg de l'any més d'un centenar de voluntaris part de la Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols-Vall d'Aro treballen per fer costat a les persones més vulnerables, donant socors quan més es necessita i estant involucrats en diversos projectes humanitaris. 

Aquest dissabte part d'aquests voluntaris han assistit a la jornada de portes obertes que organitza la mateixa entitat. Un dia en que s'agraeix la feina del voluntari i es fa una crida a tots aquells que a hores d'ara encara no han provat d'apuntar-s'hi.

Enguany la festa ha començat amb un acte institucional en el que hi han fet les seves intervencions Jordi Roca, com a president de la Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols-Vall d'Aro, seguit de Begoña Piedra, que ha explicat part de la seva experiència amb la Creu Roja. L'encarregat de tancar l'acte ha estat l'alcalde ganxó Carles Motas, que ha agraït la gran labor que fan els voluntaris al municipi. 

Per finalitzar la jornada els assistents han pogut gaudir d'un recital a càrrec del cantautor Sé i d'una fideuà popular.

El dia de germanor serveix també per ser un punt de trobada i unir tots els membres de la Creu Roja que no acostumen a treballar junts de manera que es puguin conèixer i compartir les seves experiències. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat