Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local unifiquen les comissaries de Palafrugell

Palafrugell

Data: 18/05/2022

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palafrugell unificaran ambdós comissaries i, a la pràctica, tindran una única oficina de denúncies. El conveni, que s'ha segellat aquest dimecres al migdia, aportarà, segons el departament d'interior, una major coordinació entre els agents i de retruc un millor servei a la ciutadania.

El mur que fins ara separava les dependències dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palafrugell s'ha eliminat amb la voluntat d'unificar les dues comissaries. Un acord pioner al Baix Empordà i que, segons el conseller d'interior, Joan Ignasi Elena, dotarà els agents d'una "coordinació absoluta".

A la pràctica, s'habilitarà una sola Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) al municipi, on els policies, independentment del cos, recolliran les denúncies interposades pels vilatans. També, la Unitat Marítima ampliarà les seves dependències, que actualment presenten a la comissaria dels Mossos.

En l'actualitat, la Policia Local de Palafrugell compta amb uns 50 agents i l'Àrea Bàsica Policial de la Bisbal presenta uns 140 efectius. Si bé la coordinació fins ara ja era fluida, amb l'acord segellat la imatge de cara a la ciutadania resta més reforçada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat