L'agència Corredor Mató, pionera a la Costa Brava en crear un protocol de desinfecció

Palafrugell

Data: 31/05/2020

Amb l'arribada del juny entrem en una temporada estival atípica i que es preveu complicada pel sector turístic de la Costa Brava, tant per la davallada del turisme com per totes les noves mesures de seguretat i desinfecció a les que es veuran sotmeses. En el cas dels apartaments de lloguer turístic, encara no han rebut cap protocol per part de l'Estat que els indiqui com realitzar aquestes desinfeccions. 

A l’espera que sorgeixi un segell de certificació oficial, l'agència immobiliària Corredor Mató, ubicada a Tamariu, ha pres la decisió d’avançar-se i en col·laboració amb l'empresa de neteja professional Acierta crear un protocol propi, convertint-se així en l'agència pionera de la zona en prendre mesures d'higiene i protecció que ofereixin la màxima seguretats als seus clients. 

El protocol de neteja i desinfecció d'alt estàndard dissenyat pels seus apartaments i cases turístiques té com a objectiu, més enllà de garantir la seguretat, el de transmetre als viatgers la idoneïtat d'escollir aquest tipus d'allotjament per a les seves vacances.  
 
El protocol de neteja elaborat per Acierta inclou la desinfecció de tots els espais dels immobles amb expressa dedicació a tots aquells elements de gran exposició, és a dir, que reben contacte freqüent, tal i com recomana WHO (World Health Organization), com poms de portes, panys, mobles o electrodomèstics.  

Aquests noves mesures sanitàries per evitar la propagació i contagi de la Covid-19 ja fa un mes que s'apliquen en tots els immobles de l'agència palafrugellenca. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat