Diversos veïns de Palamós reclamen una solució per la pista de bàsquet del Passeig del Mar

Palamós

Data: 07/07/2022

La pista de bàsquet del passeig del Mar de Palamós ha despertat les queixes dels veïns. El soroll dels llançaments, la pilota i la música, a banda dels perills per la seguretat dels vianants són algunes de les queixes que els ciutadans han traslladat a l'Ajuntament. Reclamen que la pista es mogui a la zona esportiva del municipi. 

Diferents veïns de Palamós reclamen una solució a la problemàtica de la pista de bàsquet del Passeig del mar. La seva proximitat amb els diferents habitatges fa que des de les cases s'escoltin els diferents bots de pilota, de la mateixa manera que argumenten que la pista suposa un problema de seguretat per la gent que passeja. Amb els mesos d'estiu, aquesta problemàtica augmenta pel fet que el nombre de jugadors de la pista creix durant tot el dia.

Denuncien que aquesta qüestió ja fa set anys que el van traslladar a l'ajuntament, però que no han rebut cap resposta clara. Els veïns reclamen que la pista de bàsquet es traslladi a la zona esportiva de la localitat, fora el passeig del mar.

Per tant, el que demanen és el compromís del consistori per abordar el problema i poder trobar una solució que beneficiï als veïns i a la població que vulgui jugar a bàsquet.

Per reclamar aquest canvi de localització de la pista, els veïns han iniciat una recollida de firmes per presentar a l'ajuntament. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat