Neix ECOnàutic, un projecte que vol fomentar la cultura de mar sostenible

L'Estartit

Data: 31/08/2023

El projecte ECOnàutic es deixa conèixer per primera vegada al Club Nàutic Estartit, a on s'ha presentat la proposta que vol fomentar la cultura de mar i la sensibilització eco-social entre els usuaris i els professionals d'aquest tipus d'activitats, la qual està tenint una grandíssima acceptació.

Es presenta un pla pilot al Club Nàutic Estartit, anomenat ECOnàutic que pretén "apropar el mar" a la ciutadania, però de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

ECONàutic és un projecte que neix amb l'objectiu de valorar el patrimoni natural, social i paisatgístic on es desenvolupen les activitats nàutiques a través d'una guia que ofereix continguts ambientals complementaris per aquestes activitats.

Així, els continguts ambientals que es recullen a la guia són dades i anècdotes curioses, que capten l'atenció dels usuaris i són òptimes per crear el record en infants i joves.

D'aquesta manera,  amb aquesta nova eina, els monitors del Centre d’Activitats del Club Nàutic Estartit podran donar resposta a les inquietuds i preguntes dels usuaris.

A banda del Club Nàutic Estartit, al projecte també hi col·laboren altres bases nàutiques i escoles de vela, entre les quals el Club Vela Blanes, el Club Nàutic Costa Brava Vela Palamós, el Club Nàutic l’Escala i el Club de Vela Ballena Alegre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat