Izan Sopo: "Participar a Míster España ha estat una experiència molt enriquidora"

Izan Sopo:
Fa aproximadament nou mesos que el ganxó Izan Sopo rebia la notícia que tindria l'oportunitat de ser escollit Míster Espanya. El compte oficial de Mr Spain va publicar la nominació de Sopo el divendres 21 de setembre de 2018 i ara, aquest primer cap de setmana de juliol, s'ha celebrat el certamen.

En aquesta edició, el concurs de Míster Internacional Espanya ha tingut dues novetats destacades. La primera, que per primera vegada el certamen se celebrava a Castella-la Manxa i més en un petit poble com és Villanueva de Jara, a la comarca de Cuenca. D'altra banda, els concursants han tingut per primera vegada un reallity a través d'Mtmad en què s'han anat veient algunes picabaralles entre ells tot i que el bon rotllo, el companyerisme i les històries de superació han estat la tònica general dels vídeos.

Després de sis dies on els 52 candidats han estat responent les diferents qüestions del jurat per tal de decidir que es mereixia fer-se amb la banda de Mister España, el monitor esportiu i representant de Las Palmas, Yeray Hidalgo, ha estat l'escollit. El primer finalista va ser el representant de Ciudad Real, Mario Martín i el segon finalista el malagueny Juan Francisco.

Tot i no aconseguir fer-se amb la banda, el ganxó Sopo defineix l'experiència com inoblidable, única i enriquidora, on només per haver-la viscut ja se sent guanyador. Destaca que després d'aquesta setmana el millor que s'endú de l'experiència són els 51 companys amb els quals ha conviscut. Afegia que "el certamen m'ha servit molt pel fet que he demostrat com sóc realment i m'emporto molts companys. Ara puc dir que tinc amics de totes les províncies d'Espanya".

Pel que fa al concurs, Izan era un dels participants més joves, amb només 20 anys. L'aventura de Sopo va començar fa poc quan un professional de la fotografia va detectar el seu talent a les xarxes socials i el va animar a seguir una carrera de model i ara, un cop acabat el certamen de bellesa, destaca que toca mirar al futur i seguir lluitant per la seva feina i el que el fa feliç, la moda i la fotografia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat