La Diada Esportiva Solidària de Calonge i Sant Antoni recapta 2.240 €

La Diada Esportiva Solidària de Calonge i Sant Antoni recapta 2.240 €
Calonge i Sant Antoni

Data: 05/09/2019

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha fet entrega a la Fundació Stop Fa del taló corresponent a la recaptació de la Diada Esportiva Solidària. En total són 2.240€ que es van recaptar amb l’objectiu de lluitar contra l’Atàxia de Friedreich, una malaltia degenerativa poc freqüent que pateix una veïna del municipi.

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, juntament amb el regidor d’esports, Salvador Miquel, van fer entrega del taló a la Mireia Gómez, veïna del municipi que impulsa la campanya de recaptació de fons per finançar la investigació per trobar un tractament per l’Atàxia de Friederich.
 
Un total de 1.120 persones van participar a la setena Jornada Esportiva Solidària, organitzada per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. La diada, que albergava diverses disciplines esportives, destinava dos euros de cada inscripció a la Fundació STOP-FA, que investiga la cura de l’Atàxia de Friedreich, una malaltia neurodegenerativa poc comuna que pateix una veïna de Calonge i Sant Antoni, Mireia Gómez.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat