El professorat prepara el curs escolar 2018-2018 que comença dimecres

A menys d'una setmana perquè arrenqui el curs escolar 2018-2019, els centres educatius dediquen aquests dies a preparar la programació de tot l'any. Mentre s'enllesteixen les aules dotant-les de tots els espais i els racons necessaris per impartir les classes, els equips educatius dediquen moltes hores a dissenyar tot el programari.

A l'escola Els Estanys de Platja d'Aro, un dels centres del Baix Empordà que fan la jornada continuada, ens ha avançat quins seran els projectes que estrenaran de cara a aquest curs. A banda de seguir consolidant les línies educatives que fa anys que treballen, enguany volen centrar parts dels esforços a introduir les matemàtiques manipulatives des de P3 i fins a sisè de primària.

Els Estanys, a més, esdevé una escola pionera en l'ensenyament de la robòtica des de l'educació infantil, una disciplina que fins ara només els alumnes de cicle superior podien ampliar com a activitat extraescolar gestionada per l'AMPA però que a partir d'ara s'adreçarà a nens i nenes de totes les edats

Durant aquesta setmana de preparació abans que comencin les classes el proper dimecres 12 de setembre, l'escola Els Estanys també aprofita per celebrar les reunions d'aula amb les famílies de manera que el curs pugui iniciar-se amb totes les presentacions fetes.

Passadissos i aules sense sorolls ni massa ornamentació que en pocs dies es convertiran en l'escenari principal del curs 2018-2019 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat