Platja d'Aro formarà monitors d’activitats poliesportives aquest estiu

Tots aquells joves baix-empordanesos d'entre 16 i 29 anys que siguin amants de l'esport i que tinguin interès a formar-se per tenir opcions a treballar intervenint, dirigint o organitzant activitats esportives, tindran l'oportunitat de fer-ho aquest estiu a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró.

Aquest dimarts al matí a la Sala d'Actes de l'Ajuntament s'ha presentat un curs de monitors d'activitats poliesportives que tindrà lloc durant els mesos d'estiu al municipi.

La part teorica es dividirà en tres blocs i després, un cop han finalitzat aquest circuit formatiu, els participants hauran de fer 150 hores de pràctiques en una entitat esportiva.

El Consell esportiu del Baix Empordà, que és qui imparteix la formació, s'encarregarà de fer el registe al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya) de tots aquells participants que hagin superat el curs.

La finalitat d'aquest curs és fomentar unes competències bàsiques i facilitar als i les joves l'accés en el món laboral, en aquest cas, en l'àmbit esportiu.

El període de preinscripcions estarà obert fins al 31 d'aquest mes de maig.

Per inscriure's al curs és imprescindible tenir mínim setze anys i disposar del certificat d'ESO, o equivalent acadèmic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat