Anna Ribera serà la nova directora assistencial del SSIBE

Anna Ribera serà la nova directora assistencial del SSIBE
El proper dia 1 de juliol la Dra. Anna Ribera Massaguer serà la nova Directora Assistencial de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i a la vegada seguirà sent també la responsable de l'àmbit d'especialitats mèdiques i atenció a la cronicitat.

Amb el canvi de Gerència realitzat el mes de gener d’enguany, estava pendent el nomenament d’aquest càrrec i l’objectiu és garantir la continuïtat de la direcció assistencial  integrada, amb un lideratge assistencial orientat a la millora dels resultats, cercant la millora continua, la millora dels professionals i una gestió eficient.

L’Anna Ribera viu a Torroella de Montgrí i va nèixer el 1978. És metgessa, especialitzada en medicina familiar i comunitària. Es va llicenciar a la Universitat Autònoma de Barcelona i va fer el MIR a l’Hospital de Can Misses a Eivissa, on després va exercir. Posteriorment va treballar al Consorci de Salut i Social de Catalunya, primer com a Coordinadora tècnica de l’Àrea Associativa i després com a Adjunta a la direcció assistencial dels centres gestionats.

Els últims anys va ser Directora d’Atenció Primària al Centre Integral de Salut Cotxeres de Barcelona i al novembre del 2018 es va incorporar a Serveis de Salut Integrats Baix Empordà com a directora d’especialitats mèdiques i atenció a la cronicitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat