Palafrugell fa una crida a la cessió voluntària d'habitatges per a famílies d'Ucraïna

Palafrugell

Data: 17/03/2022

L'Ajuntament de Palafrugell demana als seus veïns i veïnes que cedeixin habitatges o que acollin les famílies que arriben d'Ucraïna. Al municipi ja n'hi ha una seixantena i des del consistori i les entitats socials han vist la necessitat de comptar amb nous espais perquè s'hi puguin allotjar.

Palafrugell fa una crida a la cessió voluntària d'habitatges per a famílies procedents d'Ucraïna. Al municipi ja n'hi ha una seixantena que s'allotgen temporalment amb familiars, amics o en un l'alberg del municipi que ha cedit unes quantes habitacions . Ara, però, després que l'Ajuntament es reunís amb les entitats socials com Càritas i Creu Roja, han vist la necessitat immediata de comptar amb nous espais per poder acollir als refugiats a curt i mitjà termini.

L'Ajuntament ha convocat una reunió informativa el pròxim dilluns a les 19 h per a les persones que vulgui cedir un habitatge o allotjar refugiats. Qui no pugui assistir es pot adreçar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) on se li recollirà les dades . En canvi, els refugiats que necessitin ajuda i les persones que vulguin acollir famílies s'han d'adreçar a Creu Roja.

Per tal d'integrar als nouvinguts, l'Ajuntament es reunirà dimecres que ve amb entitats del poble per organitzar activitats de coneixement de l'entorn o programes per aprendre el català.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat