El VI Fòrum de Recerca del Baix Ter es farà a Ullà

El VI Fòrum de Recerca del Baix Ter es farà a Ullà
El 17 de novembre tindrà lloc a Ullà el VI Fòrum de Recerca del Baix Ter, organitzat pel Centre de Documentació del Museu de la Mediterrània i el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i, en aquesta edició, amb el suport de l'Ajuntament d’Ullà.

El Fòrum de Recerca és una jornada per difondre recerques, investigacions, treballs i projectes que s'han dut a terme, la majoria, al llarg de l'any i que fan referència al territori del Baix Ter. El Fòrum és un acte públic obert a tothom que hi poden participar com a ponents, però també com a oients.

El Fòrum de Recerca és un punt de trobada de diversos investigadors, a diferents nivells, que realitzen recerques multidisciplinàries sota el denominador comú del territori. Una jornada on es vol promoure el contacte entre els investigadors, estudiants i particulars per tal de fomentar així les recerques transversals en el Baix Ter, però que està oberta a tot el públic en general. A la jornada s’exposaran quinze treballs realitzats en el darrer any al territori del Baix Ter, per part de setze investigadors i investigadores.
 
Algunes recerques seran primícia, ja que serà la primera vegada que es presentaran públicament. La voluntat del Fòrum de Recerca és esdevenir un punt de referència pel que fa a la difusió i suport als investigadors a l’hora de donar a conèixer les seves recerques dins l’àmbit geogràfic del Baix Ter.

Amb la voluntat d’implicar el territori i fer arribar aquestes noves recerques als ciutadans, cada any s’organitza en un poble diferent del territori d’estudi. Des del 2013, el Fòrum ha passat per Torroella de Montgrí, Pals, Gualta, Verges, Bellcaire d’Empordà i enguany la sisena edició fa parada a Ullà, amb el suport, com a cada municipi respectivament, del seu ajuntament

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat