Una pista de gel i un circuit d'aventura són les activitats de Nadal de Palamós

L'estenedor de xarxes del port de Palamós acull fins al 3 de gener diverses activitats lúdiques de Nadal, adreçades als més menuts de la casa. Una pista de gel, un circuit d'aventura i un trenet són les propostes escollides per entretenir els més menuts de la casa durant l'aturada lectiva. I és que la pandèmia no és un impediment pels palamosins i palamosines per gaudir de la màgia d'aquestes dates. 

Les tres activitats organitzades presenten un horari ininterromput d'11 a 7 de la tarda i tenen un cost d'1 euro. La pista de gel en canvi, presenta un preu de 5 euros per estar 30 minuts amb les botes de patinatge enfundades. 

Concretament, el trenet està pensat pels infants de 2 a 6 anys i compta amb un aforament de 5 persones per viatge. Tanmateix, la pista de gel sintètic permet patinar fins a 25 persones de manera simultània en un espai de 150m2. 

Amb tot, l'activitat més popular aquest cap de setmana ha estat el circuit d'aventura, el qual va adreçat als nens i nenes de 6 a 12 anys i presenta una capacitat màxima de 6 persones per torn.

Les tres activitats s'engloben dins la programació nadalenca del municipi, així com compleixen les mesures sanitàries dictades pel PROCICAT. En aquest sentit, el personal de control, els expenedors de gel hidroalcohòlic i les mascaretes formen una part essencial de les propostes nadalenques d'enguany.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat