El pregó obre la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols

Festa Major passada per aigua a Sant Feliu de Guíxols. La pluja només va respectar el pregó d'inici de la setmana gran ganxona però va voler fer acte de presència als concerts de Di-Versiones i La Principal de La Bisbal.

El pregó de la Colla d'Amics de la Música dels 60 va obrir una Festa Major que encara s'allargarà una setmana més i que torna a tenir el Guíxols Arena com epicentre de la majoria d'activitats. El batlle, Carles Motas, va agrair el treball de les entitats per fer possible una nova Festa Major en època de pandèmia.

Com és habitual els gegants van donar precedir el discurs dels pregoners. Feliu i Angelina, acompanyats dels Capgrossos i la Colla Gegantera de la Ciutat, van irrompre a les graderies del Guíxols Arena per fer el tradicional ball de Festa Major. I també hi va haver lloc per les sardanes, atès que Sant Feliu és la Capital de la Serdana.

El pregó de Festa Major va fer un repàs de les activitats de la Colla d'Amics de la Música dels 60 i va servir per assegurar que l'entitat encara té corda per estona.

La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols té diverses activitats per a tots els públics amb els concerts i activitats infantils al Guíxols Arena i la Fira d'Atraccions, novetat d'aquest any, a la seva zona habitual, a l'aparcament del Tennis i els Jardins Juli Garreta.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat