L'Hospital de Palamós apropa l'ictus a pacients, familiars i cuidadors

Palamós

Data: 14/03/2018

Intervé: Mari Cruz Almendros, doctora de Medicina Interna de l'Hospital de Palamós

La Comissió d'Ictus de l'Hospital de Palamós va dedicar la tarda d'aquest dimecres a explicar als pacients que han patit un ictus, cuidadors, familiars i professionals que atenen aquests pacients què és l'ictus, quines conseqüències se'n deriven i sobretot què és important per superar-lo. La jornada informativa es va celebrar a les instal·lacions del Palamós Gent Gran i es va repetir una activitat que ja el 2016 va tenir molt d'èxit quan es va fer en motiu de La Marató al teatre La Gorga.

Una cinquantena de persones van assistir a la jornada dirigida per especialistes assistencials. Es van projectar dos audiovisuals i seguidament va començar una taula rodona amb debat i preguntes als facultatius. Aquests van subratllat que és important prevenir la malaltia, van explicar els tipus d'ictus que hi ha i els pacients i familiars van participar-hi amb dubtes i explicant com s'han integrat de nou a la seva vida quotidiana.

L'acte es dirigia sobretot a la gent gran que resideix o utilitza l'hospital de dia. En aquestes instal·lacions del Palamós Gent Gran també és on els pacients amb ictus hi fan la convalescència. Des del mateix Hospital s'havia promocionat la jornada personalment als pacients que han tingut la malaltia en els darrers mesos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat