Palamós respira Nadal amb la Fira Nadalenca

Palamós

Data: 18/12/2022

La 44a edició de la Fira Nadalenca ha omplert aquest diumenge el carrer Major de Palamós de parades artesanals i nadales. L'esdeveniment tornava després de dos anys d'aturada i ho ha fet amb la mateixa afluència de públic. Uns visitants que han pogut comprar productes manuals fets per les diferents associacions locals i les escoles del municipi. La fira manté el seu caràcter solidari i aquest any ha destinat tota la recaptació a les associacions Afatram i Trampolí.

Dos anys després, el carrer major de Palamós ha tornat a viure l'ambient de la Fira Nadalenca. Els diferents productes decoratius nadalencs han omplert les parades de les entitats que han format part de la 44a edició. Un esdeveniment que, malgrat els dos anys que s'ha hagut de suspendre, ha captat l'atenció i la participació de la ciutadania.

La Fira Nadalenca de Palamós sempre té un caràcter solidari. La recaptació de totes les activitats s'ha destinat a l'Associació Afatram i l'Associació Trampolí, les dues amb l'objectiu de fomentar projectes per persones amb discapacitats psíciques a la comarca. Dues entitats que han estat presents a la fira, venent productes artesanals fets pels seus membres. A banda del seu factor nadalenc, també ressalten els valors educatius que transmet.

De fet, l'entitat està treballant en un nou projecte anomenat "Escola-treball El Trampolí" per poder dur a terme formació a persones amb discapacitat psíciqua i puguin entrar al món laboral.

L'esdeveniment va més enllà de passejar-se entre les diferents parades. Des de l'organització organitzen altres activitats amb les escoles i artistes locals.

Aquesta varietat és el que agrada el visitant de la fira, fent que repeteixin cada any.

A banda de les diferents parades, també s'ha organitzat "La Nit del Talent", on s'ha donat tot el protagonisme als ciutadans que han mostrat el seu talent artístic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat