Descobrim les tendències per decorar la llar per Nadal

Segur que aquests dies esteu obrint caixes i rescatant decoracions nadalenques per adornar les vostres llars. Qui encara no tingui clar a on col·locar tota aquesta ornamentació o en necessiti de nova que estigui atent que us expliquem algunes propostes.


S'acosta Nadal i sou molts que us agrada decorar els habitatges amb ornamentació nadalenca. Nosaltres ens hem apropat fins a "Artiflora" per descobrir quines són les tendències d'enguany i donar-vos alguns consells per envejar als vostres veïns.

Il·luminació acollidora, elements naturals o colors càlids són algunes tendències per decorar les llars aquest Nadal, però cada persona té gustos diferents i crea amb estil propi una atmosfera agradable a casa seva. Alguns prefereixen estils més tradicionals amb el vermell, verd i blanc com a colors protagonistes per decorar centres de taula, o col·locant adorns com garlandes. D'altres prefereixen ambientar la llar més discreta però a la vegada elegant amb accessoris naturals. I els més atrevits opten per figures nadalenques com fades o follets, tonalitats més llampants i accessoris divertits per arrencar els somriures dels convidats.

A la botiga Artiflora de Platja d'Aro hem trobat clients de perfils diversos. Això sí, tots s'han perdut observant la pila d'objectes nadalencs exposats i agafant idees per decorar la casa.

Aquí hi ha de tot, fins i tot accessòries nadalencs per a les mascotes. Com cada any sorprenen els clients amb cinc propostes, des de més tradicionals, idees relacionades amb l'hivern, naturals i de romàntica, unes de les novetats d'enguany. Les propostes parteixen de l'arbre de Nadal, protagonista a totes les cases. I enguany la il·luminació està agafant pes en totes les col·leccions, no només per decorar l'arbre sinó altres espais de la casa. Espelmes o llums càlides a l'interior i més fredes a l'exterior, però totes sostenibles.

Destaquen també les figures que poden transformar i donar un toc nadalenc en algun racó de l'habitatge com la llar de foc o una finestra.

I qui tingui més imaginació que reuneixi la família per fer treballs manuals i acabar de personalitzar i deixar llesta la casa per aquests dies més màgics i especials de l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat