Detingut un professor de l'INS La Bisbal per un presumpte cas d'abusos a tres menors

Detingut un professor de l'INS La Bisbal per un presumpte cas d'abusos a tres menors
La Bisbal d'Empordà

Data: 11/02/2020

Els Mossos d’Esquadra han detingut un professor de l’Institut de la Bisbal d’Empordà per un presumpte cas d’abusos sexuals a tres menors del centre. La Policia va començar a investigar el cas a finals del mes de gener després que el propi institut alertés el Departament d’Educació sobre possibles tocaments a alumnes de primer d’ESO. En paral·lel, el centre de secundària va avisar les famílies d’una actitud inadequada i possiblement denunciable del professor quan el cas va veure la llum. 

La detenció, que es va produir divendres després de parlar exhaustivament amb les alumnes, s’ha deixat sense efecte a l’espera que l’acusat declari davant del jutge ja que es considera que no hi ha risc de fuga.  Segons recull el Diari de Girona, es preveu que aquesta setmana Educació decideixi si adopta alguna mesura contra el docent.

Consultades per TV Costa Brava fonts de l'Institut han declinat fer cap valoració i el centre no emetrà cap comunicat. Es remet a la nota interna ja enviada a l'alumnat i no vol crear una situació d'alarma.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat