Sant Feliu instal·la 3 bancs de suport al col·lectiu LGTBI

Data: 17/05/2018

Intervenen: Laura Serrano, regidora d'igualtat / Víctor Sanz i Núria Respecta, alumnes de l'Institut Sant Elm

Bancs com aquest criden no a la homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. Un any més, Sant Feliu de Guíxols s'ha volgut posar al costat del col·lectiu LGTBI per reivindicar que lesbianes, gais, transexuals, bisexuals o intersexuals puguin viure la seva sexualitat lliurement i sense complexos. 

En aquesta ocasió s'han instal·lat 3 bancs pintats amb els colors de l'arc de Sant Martí a la barana de mar, la Ronda de Ponent i davant de l'Institut Sant Feliu per donar visibilitat al col·lectiu. 

Des del govern ganxó asseguren que encara queda molt camí per recórrer i un bon exemple n'és el Punt d'Igualtat, que rep encara diverses denúncies per discriminació, especialment en el marc dels instituts. 

Per aquest motiu, l'Institut Sant Elm s'ha sumat a la commemoració del Dia Internacional contra la Homofòbia, la bifòbia i la Transfòbia pintant les escales del centre amb els colors de l'arc de Sant Martí i organitzant diversos tallers als estudiants d'ESO per diferenciar conceptes com gènere i sexualitat o improvitzar escenes de discriminació perquè els alumnes entenguin amb quines situacions s'ha d'enfrontar el col·lectiu LGTB. 

Totes aquestes accions han estat organtizades pels alumnes de batxillerat, que aquest curs han impulsat un grup de diversitat sexual. 

Des de Sant Feliu de Guíxols recorden que qualsevol víctima de discriminació ho ha de denunciar i pot adreçar-se  als professionals del Punt d'Igualtat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat