Ralarsa s'instal·la al Pavelló Firal de la Bisbal

El Pavelló Vell de la Bisbal d'Empordà s'ha convertit, des d'aquest dijous i fins el 9 de setembre, en un taller mecànic de grans dimensions. L'empresa Ralarsa s'hi ha instal·lat per poder atendre als afectats per la pedregada i començar així, la reparació dels diferents vehicles. La voluntat és agilitzar la feina i evitar que la població s'hagi de desplaçar a altres localitats. De fet, en només el dia d'avui l'empresa ja ha reparat uns 650 vehicles, i ha rebut més de 2.000 trucades de veïns.

L'empresa de canvi de llunes de vehicles Ralarsa s'ha instal·lat al pavelló firal de la Bisbal d'Empordà per poder atendre als afectats per la pedregada de dimarts. L'Ajuntament ha cedit l'espai després de la petició d'una asseguradora per poder facilitar l'atenció a la ciutadania i les feines de reparacions.

Aquest migdia, l'empresa ja havia registrat entre 150 i 200 serveis des de les 8 del matí. Un cop arriben al pavelló, prenen les dades a cada persona i comencen a encarregar els diferents vidres de cada cotxe. La urgència de la gent per poder tornar a utilitzar els seus vehicles fa que l'empresa compti amb 10 tècnics més que venen d'arreu del territori, per poder tenir arreglats els cotxes de cara el proper cap de setmana.

Des de les vuit del matí ja hi havia cua per demanar cita i donar les dades de cada vehicle per demanar les noves llunes. Pels usuaris, aquesta adaptació del pavelló suposa una solució més per arreglar els seus automòbils, ja que molts dels tallers no poden treballar pels danys causats i aquesta instal·lació és una ajuda més.

L'objectiu és que cap ciutadà de la Bisbal hagi de desplaçar-se a altres localitats per poder fer les reparacions. L'horari d'atenció és de 8:30h a 13:30h i de 15:30h a 19:30h.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat