Els diners recaptats a la Gala Pro Baix Ter aniran destinats a 3 residències de Torroella

Amb el "I wanna be like you" del Llibre de la Selva arrencava la primera Gala Pro Baix Ter. Una iniciativa cultural, fruit de la col·laboració entre l'empresa Giropoma i l'Espai Ter, que pretén recaptar fons per a projectes d'interès social de la zona. Els grups encarregats d'amenitzar l'acte foren el Cor Geriona i la Girona Band Band, qui interpretaren peces musicals de la història del cinema.

Els ingressos recaptats, tant per la venda d'entrades com per a les donacions a través del compte bancari, van destinats íntegrament a iniciatives solidàries. En la primera edició, els organitzadors han decidit retre un homenatge a les residències de gent gran. Aquests centres han registrat aproximadament el 30% de defuncions durant la pandèmia, i fins a finals del mes d'abril del 2020 no van començar a arribar els primers tests de detecció.

Els beneficiaris, en concret, seran la residència Vila Vella, la Santa Caterina i la Vila Montgrí. Les dues primeres destinaran els diners a l'adquisició d'un vehicle elèctric, mentre que la tercera comprarà diverses butaques adaptades.

Si bé el primer concert solidari ha finalitzat, la voluntat és celebrar anualment la trobada. No obstant axó, fins al 3 d'octubre es poden continuar realitzant donacions a través del compte bancari de Giropoma Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat