Verges celebra amb èxit la Festa Major del Roser

Verges

Data: 19/09/2023

El pregó, el sopar popular, el ball amb el conjunt La Montecarlo, la jornada de petanca popular, una demostració de vol per ràdio control, una visita guiada pel poble de la mà d'una historiadora, una festa de l'escuma, una audició de sardanes, un partit de lliga, un sopar musical acompanyat de la gran nit jove i un concert de l'orquestra Millenium han estat algunes de les activitats de la mítica festa del Roser de Verges.

Un any més torna la celebració de la Festa Major del Roser de Verges amb activitats per a tots els públics. Aquesta vegada, després del pregó sorpresa a la plaça major, s'ha celebrat un sopar popular acompanyat de fideuada, amanida, botifarra, gelat, pa, vi i cava. I tot seguit, la festa ha continuat amb un ball amb el conjunt La Montecarlo.

La Festa Major del Roser també ha volgut incloure una jornada de petanca popular per als aficionats a aquest esport, i una demostració de vol per ràdio control del Club Aeromodelisme Montgrí pels amants de la tecnologia.

Per altra banda, el poble no s'oblida de les seves arrels, i per aquest motiu també ha organitzat una visita guiada anomenada "Verges, bocins d'història", de la mà de la historiadora de l'art, Clara Silvestre.

Els petits, que són l'alegria de la casa, també han pogut viure unes festes plenes de diversió amb l'animació musical i de l'escuma, l'espectacle "A l'estiu remulla't", a càrrec de Jordi Tonietti.

I mentre els avis acompanyaven als nets, seguidament han pogut gaudir de l'audició de sardanes amb La Principal de Banyoles.
Verges tampoc s'ha oblidat dels amants del futbol, i al camp municipal, s'ha dut a terme el partit de lliga entre el Verges i el Sant Miquel de Fluvià.

I si no n'hi havia prou amb un sopar musical, se n'han fet dos, aquest últim amb el grup Chihiro & Totoro, abans de començar la gran nit jove amb diferents DJ al càrrec.
Finalment, per acomiadar un any més la festa del Roser, Verges ha organitzat un concert i ball amb l'orquestra Millenium per als més grans.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat