Més de 7.000 alumnes participen al projecte educatiu de l'Espai Ter

Torroella de Montgrí

Data: 08/03/2022

L'Aula a l'espai Ter ofereix propostes musicals i d'arts escèniques, fins i tot en anglès i obres teatrals que són lectura obligatòria pels alumnes de secundària. L'Auditori també aposta per dos altres programes educatius, "Connectats pel Teatre" i "Cantània".

Un gran eriçó que viu a l'ombra d'un gran roure es veu pertorbat per l'arribada d'un esquirol trapella i juganer. La convivència no serà fàcil, però poden compartir moltes experiències plegats. És l'argument de l'obra teatral "La faula de l'esquirol" que vol fer reflexionar sobre la diferència i el mestissatge.

És una de les representacions teatrals que s'han dut a terme a l'Auditori Teatre Espai Ter en el marc d'un dels projectes educatius per apropar el teatre als alumnes, des de cicle infantil fins a Batxillerat. En aquesta sessió s'hi han apropat estudiants de quatre centres diferents de l'Empordà.

L'Aula a l'espai Ter ofereix propostes musicals i d'arts escèniques, fins i tot en anglès i obres teatrals que són lectura obligatòria pels alumnes de secundària per ajudar-los a refrescar i connectar amb les obres llegides. Enguany esperen que passin a veure les obres més de 7.000 alumnes.

Per segon any consecutiu l'auditori també aposta per programa "Connectats pel Teatre", pels alumnes de 5è de primària, en col·laboració amb l'escola Guillem de Montgrí.

Per primera vegada enguany també acollirà el concert "Cantània" en què hi participaran 5 centres d'ensenyament del Baix Empordà amb un total de 262 alumnes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat