Un metge de Palamós, un dels casos de reinfecció per Covid-19 que hi ha a Catalunya

Un metge de Palamós, un dels casos de reinfecció per Covid-19 que hi ha a Catalunya
Palamós

Data: 15/09/2020

L'Hospital Trias i Pujol de Badalona investiga quatre casos i adverteix que haver-se infectat de coronavirus no implica immunitat

Detectats 4 casos de reinfecció per Coronavirus a Catalunya, dels quals un és metge de l'Hospital de Palamós.

L'Hospital Trias i Pujol de Badalona està investigant aquestes reinfeccions sota la direcció del Doctor Bonaventura Clotet, que adverteix, que en contra del que es pensava en un principi pot haver-hi reinfeccions i aquestes poden ser més greus que la primera infecció.

Ingrés a l'UCI


En declaracions a RAC 1 la Cap del Servei de Medecina Interna de l'Hospital de Palamós, Roca Toda, va explicar que el metge palamosí havia estat infectat amb símptomes lleus el mes de març i que aquest estiu va tornar a tenir una clínica similar a un constipat. Aquesta es va confirar com a Covid i va evolucionar críticament fins al punt que va haver de ser intubat i traslladat a l'Hospital badaloní, amb qui el de Palamós hi manté contacte. Actualment es troba ingressat a Can Ruti, intubat, a l'UCI però amb evolució positiva.

L'existència de 4 reinfeccions a Catalunya i la documentació d'altres casos arreu del món fa que investigadors com Bonaventura Clotet adverteixin que haver tingut coronavirus no implica haver generat anticossos i està protegit del virus.

Consultat per TV Costa Brava l'Hospital de Palamós no ha volgut fer declaracions i s'ha remès a les explicacions donades per la Dra Roca Toda  a l'emissora del Grup Godó.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat